Molly är på tillfälligt besök

Mika och Johan skulle iväg till Göteborg den här helgen för att träffa kompisar från studietiden. Naturligtvis åker man då förbi Huskvarna och lämna in sin hund till hundvakterna, dvs mamma och pappa. Och det får de så gärna göra för Molly är en jättetrevlig hund, även om hon fortfarande är valp i sinnet och kroppen. Fullt utvuxen på höjden, ja, men resten av kroppen och huvudet är fortfarande valp/unghund.

Efter att matte och husse gett sig iväg till Göteborg, så lastade vi in båda hundarna i bilen och tog oss till husvagnen på Hökensås för att titta till den lite. För några veckor sedan hade det varit några konstiga personer uppe vid vår husvagn och gått in i förtältet. Uppmärksamma husvagnsgrannar inom Caravan Club hade noterat att någon/några hade varit vid vår vagn och öppnat förtältet, men det var ingen åverkan på vagnen. Mystisk är det i alla fall.

Nu blev det som sagt en utflykt till Hökensås och där släppte vi Alma och Molly i skogen. De hade roligt kan jag säga. Bilderna nedan kanske visar lite av det.

Här har vi kul i snön

Kul i snön

Är det någon som kommer? Alma till vänster

Vem är det som kommer

Titta... jag flyger

Jag flyger fram

~ av Alma på 30 januari 2010.

Lämna en kommentar